Gezond eten en leven

Another SeoBureau website

Het is misschien lang geleden dat de Gezond Eten op de lippen van de mensen lag, maar het is eindelijk tijd om je slabbetje te openen en een blik te werpen op deze interessante kijk op de traditie van de deurvleugel. Met zijn rechtlijnige bloei en minimalistische vormgeving zou dit een geweldige aanvulling zijn op elke keuken. Ik geniet al een tijdje van de eenvoud van deze tassen, dus ik was blij om te zien dat deze alle klokken en fluitjes had waar ik van hou. Hier is hoe het gaat met sommige van mijn andere favorieten.

Gezond eten is belangrijk

Dit charmante tasje heeft zo’n beetje alles wat je nodig hebt in een keuken: bruine suiker, honing, kaneelstokjes, room, koffie en honing (natuurlijk!). Er zijn heel wat recepten inbegrepen voor voedsel dat heel goed past bij deze variëteit aan zakjes. Ik hou vooral van het koffie- en honingrecept voor mueslibrood, waarbij bruine suiker en kaneel worden gebruikt om een mild zoete koffieconfituur te maken. Ik heb deze gelei ook op broodjes en op popcorn geserveerd, wat het een zeer veelzijdig product maakt. Het heeft niet dezelfde “zinnige” kwaliteit als sommige andere soorten gezond eten, maar het voegt zeker een mooi beetje schil en kleur toe aan elke voedselvoorbereiding. Ik denk dat als je ooit op zoek was naar een makkelijk te gebruiken, snelle en relatief goedkope (en toch voedzame) aanvulling op je maaltijdplanning repertoire, dan zou dit het zeker zijn!

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een heerlijk bruin brood gevuld met noten, rozijnen en dadels. De ingrediënten smelten in uw mond en u zult merken dat het geweldig gaat met een verscheidenheid aan verschillende gerechten, waaronder vleesstoofpot, groentemedley of zelfs als een heerlijk toetje. Dit is weer zo’n “go to breakfast” product dat me echt opvalt door het feit dat ik op dieet ben. Het heeft niet alleen een heerlijke smaak, maar door het natuurlijke suikergehalte houd je het langer vol (gemiddeld zo’n 20 minuten).

Granola en muesli zijn allebei overheerlijk én gezond. Als ontbijtje of als tussendoortje, met wat melk of liever met yoghurt: ieder zijn smaak. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen beide granen? En vooral: welk van de twee bevat het minste calorieën?

Als je niet van noten, dadels en rozijnen houdt, dan heb je misschien liever iets “traditionelers” zoals Gezond Eten en Drinken. Dit is gemaakt van aardappelen, eieren en kruiden. Je krijgt hier een nootachtige en licht kruidige textuur mee, en het gaat geweldig met verschillende soorten vlees. Denk aan kip, rund, lam, konijn, eend of kalkoen. Ik vind het vooral lekker bij runderstoofpot of fish and chips.

Als je nu op zoek bent naar zoete aardappelpudding voor je Gezond Eten en Drinken, dan is er maar één plek om te kijken. Dat klopt, bij Voss water. Dit zoete aardappel recept heet U Goed Binnen Voedingspatroon. Ik heb het eigenlijk pas geprobeerd toen ik een reisje naar Nederland maakte en was er behoorlijk van onder de indruk. Het heeft een lichtbruine kleur die het een heel mooi en comfortabel gevoel geeft.

En last but not least, als je van Belgische wafels houdt dan moet je absoluut Une De Riche De Meert proberen. Dit verbazingwekkende wafelbeslag gaat gepaard met vele namen zoals deur Bernard, deurvlaggen en deurvleugels. Het verbazingwekkende aan deze zaak is dat het gemaakt is van aardappelen en meel. Het is misschien iets meer gehavend dan je nodig hebt om Belgische wafels te maken, maar het is toch een heerlijke wafel. Als je van Belgische wafels houdt, dan hou je van Une De Riche De Meert.

Zoek je een kruiden groothandel bezoek dan zeker de website eens van Stopspices, U bestelt onze kwalitatieve kruiden en kruidenmixen al vanaf 25kg. In ons gamma vindt u enkelvoudige kruiden, specerijen, hulpstoffen, additieven en paneermeel, maar uiteraard ook samengestelde mixen voor vlees, vis, decoratie en andere voedingsmiddelen zoals sauzen,